Kinderrugzak kopen? Waar moet je allemaal op letten

Kinderrugzakken

Kinderrugzakken en kinderugtassen zijn er in vele soorten en maten. Tegenwoordig zijn ze hip, trendy en of gewoon stoer. Kinderen weten precies welke rugzakken ze leuk vinden en waar ze het hele jaar mee rond willen lopen op het schoolplein. Wij bij StoereKindjes-rugzakken houden deze trends goed in de gaten en passen daar ons assortiment natuurlijk op aan! Hier vind je dan ook de leukste rugzakken waar je mee gezien mag worden!


kinderrugzakken

Er zijn verschillende momenten waarop je op zoek gaat naar een nieuwe kinderrugzak:

1) Gaat je kind voor het eerst naar school?
2) Vind je kind de oude rugzak niet meer leuk. Bv hij was een grote ‘Cars’ fan maar vindt deze nu een beetje kinderachtig..
3) Is de ‘oude’ rugzak door slijtage aan vervanging toe?
4) Je kind krijgt meer huiswerk en heeft behoefte aan een grotere tas?
5) Je kind is binnenkort jarig of Sinterklaas of Kerst komt eraan en je bent op zoek naar een leuk cadeautje waar hij/ zij lang plezier van kan hebben.


Waar moet je rekening mee houden bij het kiezen van een kinderrugzak?

Een rugzak moet niet alleen in de smaak vallen bij uw kind maar moet natuurlijk ook functioneel zijn. Waar moet u rekening mee houden bij de aankoop van een rugzak:
• Is de kinderrugtas groot genoeg zodat alle schoolspulletjes er in passen?
• Welke accessoires (zoals portemonnee, sleutels, broodtrommels) moeten er ook in worden opgeborgen
• Is uw kind helemaal gek van een bepaald thema (dierenthema, voetbal thema etc) of merk rugtas?
• Naar welk formaat rugzak bent u op zoek? Een vuistregel is dat kinderen zo’n 20% van hun lichaamsgewicht mogen dragen. Weegt je kind zo’n 30 kg dan mag hij zo’n 6 kg meedragen naar school.
• Hoeveel wilt u aan een rugzak uitgeven?


Een kinderrugzak in diverse thema’s, kleuren, merken en modellen

Bij StoereKindjes-rugzak.nl zijn we de online-specialist van kinderrugzakken. We bieden dan ook diverse topmerken aan maar ook merken die je niet op iedere hoek van de straat ziet. Natuurlijk bent u verzekerd van de beste kwaliteit.
Heeft u kind meerdere artikelen nodig zoals bv gymtassen, sporttas en een portemonnee? Wij hebben van verschillende artikelen de hele lijn. Denk hier bijvoorbeeld aan de monster serie of de serie Spiderman waar we zowel de rugzak, gymtas, portemonnee etc van hebben.


Rugzakken voor kinderen voor een aantrekkelijke prijs

Een kinder rugtas is bij ons te koop tegen een scherpe prijs. Voor elk budget hebben wij een passend aanbod kinderrugzakken. Want ieder kind moet toch met plezier z’n rugzak dragen! U kunt bij ons ook op de website aangeven in welke prijsklasse u een rugzak zoekt. Ga naar de juiste categorie waar u wat zoekt en selecteer aan de linkerzijde de prijsrange.


De voordelen van het bestellen bij StoereKindjes-rugzak.nl

Wij bieden een leuke collectie rugzakken aan waar je mee gezien mag worden. Daarnaast staan onze medewerkers u altijd vriendelijk te woord en helpen u kiezen bij de juiste rugzak. U profiteert natuurlijk van onze scherpe prijzen en wij verwerken en versturen alle orders die voor 20.00 uur op een werkdag bij ons zijn besteld. Zo heeft u in 99% van de gevallen de rugzak morgen in huis! Ook altijd handig als je op zoek bent naar een leuk cadeautje!
Tot slot bieden we u ook leuke aanbiedingen op onze andere webshops zoals UV kleding en regenkleding!.

Kies dan ook snel de ideale rugzak uit! Klik hieronder op welke categorie u wilt zien:
- alle kinderrugzakken. Is uw kind niet echt een jogens of een meisjes type? Kies dan voor alle kinderrugzakken.
Meisjes rugtassen
Jongens rugzakken

Veel plezier met uitzoeken!


Wil je verder kijken? Klik dan hieronde op de juiste categorie

Kinder schoolspullen


Meisjes schoolspullen


Jongens schoolspullen


Accessoires


Cadeautips


Merken schooltassen


Sale


Leave a comment