Rugzak Baby & Peuters & Kleuters   

Op het moment dat je baby’tje naar de crèche of naar de opvang gaat dan is het vaak handig om een rugzakje te hebben. In het rugzakje doe je dan het schriftje, eventueel droge kleertjes en bv een speentje of doekje.

Gaat je kleine al zelf lopen dan vind hij of zij het maar wat stoer om zelf een rugzakje te dragen.  Zo voelt hij/ zich al lekker stoer zeker als het design van de rugzak de kleine aanspreekt.


Waar moet je op letten bij het kiezen van een peuter rugzak?

Kinderen zijn in de groei en mogen daarom met niet te veel kilo’s belast worden. Een vuistregel  is dat een kind zo’n 20% van zijn gewicht mag dragen. Een peuter van 15 kg zou dus een maximaal gewicht van zo’n 3 kg mogen dragen.  Hierbij kan je denken aan een speelgoed, een pakje, een schriftje een knuffel.  Wat je vaak ziet is dat peuter en kleuter het maar wat spannend vinden om hun spulletjes zelf te verzamelen en  in de rugzak te doen.

Let daarnaast op of de rugzak goed zit. Elementen die bij kunnen dragen aan het goed zitten van een rugzak zijn: gewatteerde schouderbanden, borstbanden (waardoor de schouderbanden niet  zorgt dat de schouderbanden zich niet naar buiten kunnen verplaatsen.

Let er ook op dat de schouderbladen verstelbaar zijn. Op deze manier kan je kind wat langer met de  tas doen en hoef je de  tas niet meteen weg te gooien als je kind aan het groeien is.

Wat voor rugzakken vinden peuter en kleuters leuk?

Veel peuters en kleuters vinden dieren thema’s helemaal het einde. Of het nu een uil, een dino, een haai is. Laat je kleine de verschillende thema’s zien en kies dan de rugzak waar hij of zij enthousiast van wordt.

Breng je de kleine vaak vroeg naar school of de crèche en is het nog donker? Dan is het ook handig om te checken of de rugzak reflecterende elementen heeft. Hierdoor is je kleine beter zichtbaar voor fietsers, auto’s brommers en noem maar op. Daarnaast vind je kleine het maar wat stoer als de rugzak ‘licht’ geeft in het donker. 

Bestel uw peuter rugzak online bij StoereKindjes-rugzak

Bij StoereKindes-rugzak.nl kunt u op een snelle, eenvoudige en veilge mannier uw bestelling plaatsen. We hebben een assortiment wat helemaal afgestemd is op de wensen van kinderen qua looks en we hebben natuurlijk ook gekeken naar alle functionaliteiten. 
Bestelt u vandaag (werkdag) voor 20.00 uur uw gekozen rugzak dan ontvangt u de volgende dag uw rugzak al in huis. We staan voor snelle service en heeft u een vraag dan wordt u vriendelijk geholpen. We wensen u en vooral ook uw dochter of zoon veel plezier met z'n rugtas.

Wilt u nu alle peuter rugzakken zien? Kijk dan snel bij de peuter rugzakken en kies dan een rugzak met een volume inhoud van tussen de 6 - 9 liter. Weet u al of u iets specifiek voor een meisje of jongens zoekt? Klik dan op meisjes rugzakken of jongens rugzakken.

Wil je verder kijken? Klik dan hieronde op de juiste categorie

Kinder schoolspullen


Meisjes schoolspullen


Jongens schoolspullen


Accessoires


Cadeautips


Merken schooltassen


Sale


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]